Sådan bestiller du

1. Udvælg varer
Ved at klikke på menupunkterne/varekategorierne fremkommer de tilhørende varer. Klik på knappen bestil, når du har udset dig en vare. Indtast antal eller antal og længde ud for varen i bestillingsfeltet.
Når du har tilføjet de varenumre og mængder, som du er interesseret i at købe til bestillingslisten, klikker du på ude til højre i skærmbilledet.
Varerne du ønsker at bestille vises i oversigt, hvor du har mulighed for at slette linier eller rette antal. Når du er tilfreds med dine indkøb, klik på knappen

2. Adresse og levering
Du bliver bedt om indtaste dine kundeinformationer: navn, adresse, postnr. by, e-mail adresse, kontakt telefon nr. og evt. alternativ leveringsadresse. Der er også plads til bemærkninger vedrørende leveringstid og -sted. Vælg forsendelses/betalingsmåde. Godkend vores forretningsbetingelser. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.Følg anvisningen og afsend din bestilling.
Herefter skal du foretage betaling, følg anvisningen på skærmen.

3. Vores tilbud / ordrebekræftelse til dig
Vi behandler din bestilling hurtigst muligt og typisk førstkommende hverdag. Ud fra dine ønsker og vores lagersituation sender vi dig en ordrebekræftelse via e-mail. Af ordrebekræftelsen fremgår evt. hvilke varer du kan forvente at modtage, samt en samlet pris incl. fragt og moms.

4. Specielle forhold
Vi kan også fremsende tilbud på et større byggeri, en terrasse, en carport eller andet. For at kunne give dig et tilbud skal vi som minimum bruge en tegning med angivelse af byggeriet samt oplysning om, hvor mange materialer du skal bruge. Informationerne sender du til os via e-mail. Tegning med mål kan evt. eftersendes til os pr. brev eller fax sammen med kopi af din mail.
Ud fra oplysningerne sender vi dig et tilbud via e-mail.

5. Din accept og betaling
Du modtager en ordrebekræftelse via Email når vi har behandlet din ordre. Hvis ikke der er ændringer, vil din leveringsdag være angivet heri.
Hvis vi har ændringer til din ordre, skal du acceptere vores tilbud (ordrebekræftelse) ved at klikke på linket "accepter tilbud" i den ordrebekræftelse vi sender til dig, og foretage betaling påny. En eventuel tidligere betaling, vil blive slettet.
I ordrebekræftelsen findes en link hvor du bliver du bedt om at betale igen, hvilket du gør ved igen at indtaste dine kreditkortoplysninger, trykke "accepter" og afsende den til os.
Du vil også blive bedt om at acceptere vores salgs- og leveringsbetingelser (Klik her).

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér