Træbeklædning

Hos Dit Byggemarked har vi et stort udvalg af træbeklædning af høj kvalitet. Med træbeklædning udvendig kan du give dit hjem et rustikt look, og tilføre det netop den farve, du bedst kan lide. Det er også muligt at bevare træbeklædnings naturlige udtryk, hvilket giver huset et unikt udseende. Hos Dit Byggemarked sætter vi en ære i at forhandle produkter, der har den længst mulige levetid. Vi har flere forskellige typer af udvendig træbeklædning i forskellige farver og designs, så vi har helt sikkert noget, der passer til dit byggeprojekt. 


Priser i DKK er inkl. moms
 1. 25 x 125 imp klink, Fjeldpanel

  25 x 125 imp klink

  Varenr. 1086019127

  Fjeldpanel Se fragtpriser
  Pr. m 13,50 DKK
 2. 25 x 125 mm fyr impr. tgu, Ip profil 132 (lodret)

  25 x 125 mm fyr impr. tgu

  Varenr. 1086025126

  Ip profil 132 (lodret) Se fragtpriser
  Pr. m 14,00 DKK
 3. 25 x 125 mm lærk klink, Fjeldpanel

  25 x 125 mm lærk klink

  Varenr. 1086025128

  Fjeldpanel Se fragtpriser
  Pr. m 24,00 DKK
 4. 25 x 125 mm fyr kvinta hvpl, Gran / fyr m/enot TAGBRÆDDER

  25 x 125 mm fyr kvinta hvpl

  Varenr. 1015025125

  Gran / fyr m/enot TAGBRÆDDER Se fragtpriser
  Pr. m 9,50 DKK
 5. 19 x 100 mm gran us & kvinta, Hvl 4 sider + grundmalet

  19 x 100 mm gran us & kvinta

  Varenr. 1140019101

  Hvl 4 sider + grundmalet Se fragtpriser
  Pr. m 12,00 DKK

Sorter faldende

5 vare(r)

pr. side

Vi har desuden et stort udvalg af forskellig pladebeklædning og mange forskellige byggematerialer af træ. Vi har alt fra beklædningsbrædder til stolper og pæle. Alle vores produkter er af højeste kvalitet til gode priser, fordi vi hos Dit Byggemarked ønsker, at dine byggeprojekter skal lykkes, og det sker nemmest ved brug af gode materialer.

Derudover har vi også et stort udvalg af værktøjer. Vi har for eksempel søm, skruer, beslag mm. og et stort udvalg af elværktøj, så uanset hvilket byggeprojekt du har gang i, har vi det helt rigtige værktøj, der kan hjælpe dig igennem dit projekt. Hvis du er i tvivl om, hvilken værktøj du skal bruge til dit projekt, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi har stor erfaring med forskellige byggeprojekter og kan derfor altid give dig professionel vejledning.

 

Vi står klar med rådgivning

Det kan være svært at planlægge sit eget byggeprojekt, og nogle gange støder man ind i uforudsete udfordringer. Derfor står vi altid klar hos Dit Byggemarked med hjælp og vejledning. Hos Dit Byggemarked ønsker vi, at alle vores kunder lykkes med deres projekter, og derfor sætter vi en ære i at give god rådgivning.

Vi ønsker, at du skal lykkes med dine byggeprojekter, og derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning. Vi har stor erfaring med planlægning af byggeprojekter og kan derfor hjælpe dig med professionel rådgivning. Du kan enten ringe til os eller sende os en mail. I hverdagene svarer vi på mails indenfor 24 timer, så du er altid sikker på, at vi gør vores bedste for at hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Vi har over 5000 varer hos Dit Byggemarked, så uanset hvilket byggeprojekt, du står overfor, har vi noget, du kan bruge. Hvis du har brug for et større antal varer, har du mulighed for at lave en firmaaftale med os. Du kan også få special tilbud ved større projekter.

Køb træbeklædning allerede i dag, så du er klar til dit næste byggeprojekt. 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér