Udvendig beklædning

Er du ved at renovere dit hjem, og mangler i den forbindelse udvendig beklædning, så er du kommet til det rette sted. Udvendig beklædning er en vigtig del, hvis ikke den vigtigste del, af husets ydre udseende. Beklædningen skal afspejle husets sjæl og stil. Beklædning skal gerne være tidsløs, så den kan udstå mange års stilskift. Hos Dit Byggemarked har vi et bredt sortiment af udvendig beklædning, om det skal være træbeklædning, pladebeklædning eller eternitbeklædning, så har vi det hos os. Vi er et byggemarked, der ønsker at forhandle de nyeste, mest moderne og kvalitetsfyldte produkter som muligt. Vi ønsker også en skarp pris og et bredt udvalg. Beklædning har nogle enestående egenskaber og fås i et væld af udformninger. Klassik træbeklædning kan understrege dit hus’ historie, eller males hvidt så det fremstår minimalistisk og i skandinavisk stil. Pladebeklædning er nemt og hurtigt at montere og har træets smukke ydre. Eternitbeklædning har samme struktur og udseende som træbrædder, men er lavet af miljøvenligt fibercement og har en vedligeholdsfri overflade.  

Vi er ivrige efter at besvare dine spørgsmål, og du kan derfor til hver en tid sende os en mail, som besvares inden for 24 timer i hverdagene, eller tage personlig kontakt til os på telefon 89 93 83 00. Vi giver gerne råd og vejledning til dit hjems udvendige beklædning. 


Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér