Vandnæse/Tætningsliste

Vandnæser kaldes også drypnæser. De anvendes til kantafdækning ved vinduer, døre, porte og som afslutning ved sokkel. Vandnæser giver altså dit byggeprojekt de sidste detaljer, så resultatet ser gennemført ud.

Hos Dit Byggemarked har vi et stort udvalg af vandnæser i forskellige farver og designs. Vi har eksempelvis vandnæser i fyr og af teak. På den kan du finde lige den vandnæse, der passer bedst til dit byggeprojekt. Med den rigtige vandnæse kan du give dit byggeprojekt den sidste finish. Alle vores vandnæser er af højeste kvalitet til gode priser. Her på siden finder du derfor en vandnæse, der passer til dit renoveringsprojekt. Tag derfor et kig på udvalget, der er nøje håndplukket for at gøre dit projekt nemmere. Vores vision hos Dit Byggemarked er nemlig at levere høj kvalitet og god rådgivning til vores kunder. 


Priser i DKK er inkl. moms
  1. Ht nr. 276 fyr tætningsliste, 9x15mm
  2. Ht nr. 277 fyr tætningsliste, 9x21mm
  3. Ht nr. 296 fyr vandnæse, 30x37mm
  4. Ht nr. 297 fyr vandnæse, 21x43mm
  5. Ht nr. 298 fyr vandnæse, 21x68mm

Sorter faldende

5 vare(r)

pr. side

Stort udvalg af vandnæser hos Dit Byggemarked 

Hvis du er i gang med et større byggeprojekt, har vi hos Dit Byggemarked et stort udvalg af forskellig værktøj. Vi har søm, skruer, beslag mm. , elværktøj og almindeligt værktøj. Hvis du er i tvivl om, hvilket værktøj der er det helt rigtige til dit byggeprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at vejlede dig, så du lykkes med dit byggeprojekt.

Vi står klar med professionel vejledning

Det kan være svært at planlægge et helt byggeprojekt selv, og ofte løber man ind i forskellige udfordringer undervejs. Hvis du har problemer eller spørgsmål om dit byggeprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 89 93 83 00. Vores telefon har åbent alle hverdage mellem 08:30 og 16:30 og om lørdagen mellem 10:00 og 13:00. Du er også meget velkommen til at sende os en mail, hvor vi svarer indenfor 24 timer.

Vi har stor erfaring med byggeprojekter og godt kendskab til alle vores produkter, så vi kan hjælpe dig godt igennem dit byggeprojekt med gode råd og vejledning. Desuden sætter vi en ære i at give vores kunder god rådgivning, så de lykkes med deres byggeprojekter. 

Hvis du har brug for en større mængde varer, har du mulighed for enten at lave en firmaaftale med os eller få et et special tilbud ved større projekter. Vi har over 5000 forskellige varer hos Dit Byggefirma, og vi leverer i hele landet. Køb derfor allerede nu din vandnæse hos os, og bliv klar til dit byggeprojekt. 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér