Skyggelister

Skyggelister monteres mellem loft og væg, så de giver en skygge på væggen. Det giver et flot og fuldendt udtryk i din bolig. Her på siden finder du et stort udvalg af skyggelister. Vi har både nogle i fyr og nogle i eg i forskellige farver. På den måde kan du vælge lige den skyggeliste, der passer bedst til dit byggeprojekt. Alle vores skyggelister er af højeste kvalitet, og de fås alle til gode priser. Alle vores skyggelister er udført i et moderne og enkelt design og kan derfor hjælpe med at give dit byggeprojekt den sidste finish, så resultatet fremstår gennemført og flot. 


Priser i DKK er inkl. moms
 1. Ht nr. 103 fyr - lud, Skyggeliste      15x21mm

  Ht nr. 103 fyr - lud

  Varenr. 5889967

  Skyggeliste 15x21mm Se fragtpriser
  Pr. m 10,00 DKK Ned til: 8,00 DKK
 2. Ht nr. 103 fyr kval. b, Skyggeliste      15x21mm

  Ht nr. 103 fyr kval. b

  Varenr. 4274023

  Skyggeliste 15x21mm Se fragtpriser
  Pr. m 6,00 DKK Ned til: 4,80 DKK
 3. Ht nr. 103 eg skyggeliste, 15x21mm
 4. Ht nr. 101 fyr skyggeliste, 8x21mm
 5. Ht nr. 104 fyr skyggeliste, 15x27mm

Sorter faldende

5 vare(r)

pr. side

Fuldend dit byggeprojekt med skyggelister 

Hvis du er på jagt efter byggematerialer, der passer til de forskellige skyggelister, kan du se nærmere på vores øvrige byggematerialer. Vi har et stort udvalg af produkter. Her finder du alt fra gipsplader til tagrender og byggeplader, så uanset hvad du leder efter til dit byggeprojekt, har vi helt sikkert noget, du kan bruge. Alle vores produkter er af høj kvalitet og fås til gode priser.

Vi har også et stort udvalg af værktøj, som du kan bruge til dit byggeprojekt. Vi har søm, skruer, beslag mm. og mange typer af værktøj og elværktøj. Alle byggeprojekter går nemmere, hvis man har det rigtige udstyr. Er du i tvivl om, hvilket værktøj og udstyr der er det mest optimale til dit byggeprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring indenfor området og kender produkter, så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige værktøj.

 

Vi hjælper gerne med rådgivning 

Det kan være svært at planlægge sit byggeprojekt, og nogle gange har man brug for hjælp. Derfor giver står vi til rådighed med professionel hjælp og vejledning om dit byggeprojekt. Vi har stor erfaring indenfor området, og du er altid velkommen til at ringe til os på 89 93 83 00. Vores telefon har åbent i hverdagene fra 08:30 til 16:30, og om lørdagen fra 10:00 til 13:00. Du er desuden altid velkommen til at sende os en mail.

Vi har over 5000 forskellige varer, så vi har produkter, der kan hjælpe dig med mange forskellige slags byggeprojekter. Hvis du har brug for at købe en større mængde varer, har du mulighed for at lave en firmaaftale med os. Du kan også få special tilbud ved større projekter. Husk desuden, at vi leverer i hele landet.

Køb skyggelister allerede i dag, og blive klar til dit byggeprojekt. 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér