Rundstokke

Rundstokke i træ kan bruges til mange forskellige byggeprojekter. De kan bruges til at lave plads til sko i bunden af et skab, til redskaber, til bygning af en legeplads og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan bruge rundstokkene i dine forskellige projekter. Rundstokkene er nemme at håndtere og har derfor mange anvendelsesmuligheder. Du kan eksempelvis lave din egen kreative billedramme af rundstokkene eller lave et gelænder til din trappe. 


Rundstokke med mange anvendelsesmuligheder 

Fordelen ved rundstokken er, at det er et enkelt byggeelement: Et rund træstang. Derfor er det nem at have med at gøre og kan bruges til mange praktiske formål. Hvis du er i gang med et byggeprojekt, som primært skal bestå af træ, har vi en lang række byggematerialer i vores sortiment af høj kvalitet til gode priser. Vi har et stort sortiment, så uanset om du er på jagt efter stolper og pæle, terrassebrædder eller noget helt tredje, har vi helt sikkert noget, du kan bruge.

Alle byggeprojekter kan være udfordrende, og man kan støde ind i problemer undervejs, som er svære at løse. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning til forskellige byggeprojekter. Du kan ringe til os på 89 93 83 00. Vores telefon har åbent mandag til fredag fra 08:30 til 16:30. Du kan også ringe til os om lørdagen mellem 10:00 og 13:00. Du er også meget velkommen til at sende os en mail.

Stort udvalg af rundstokke

Her på siden finder du et stort udvalg af rundstokke. Vi har rundstokke i mange forskellige størrelser, så der er noget, som passer til ethvert byggeprojekt. Alle vores rundstokke er af høj kvalitet og fås til gode priser. Hos os sætter vi kvalitet og professionel vejledning højt. Vi ønsker, at vores kunder lykkes med deres byggeprojekter, og derfor står vi altid klar med gode råd og vejledning. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for råd til dit byggeprojekt.

Udover at hjælpe private med deres byggeprojekter, tilbyder vi også forskellige firmaaftaler. Det kan du for eksempel benytte dig af, hvis du har behov for at købe større mængder varer. Desuden leverer vi i hele Danmark, og vi har mere end 5000 forskellige varer, som kan hjælpe dig godt igennem dit byggeprojekt. Køb derfor dine rundstokke allerede i dag, og kom godt i mål med dit byggeprojekt.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér