Rammeliste

Hos ditbyggemarked.dk har vi et udvalg af flere forskellige rammelister, som blandt andet kan bruges til at skabe flotte billedrammer. Alle vores rammelister er lavet af fyr. Når du køber en rammeliste fra ditbyggemarked.dk, kan du være sikker på, at du får en rammeliste, som er af en god kvalitet. Samtidig sørger vi også altid for, at prisen er fornuftig i forhold til kvaliteten. Det kan betale sig at vælge rammelister af god kvalitet. På den måde kan du nemlig være sikker på, at dine rammelister kan holde i mange år. 


Priser i DKK er inkl. moms
  1. Ht nr. 270 fyr rammeliste, 15x20mm

    Ht nr. 270 fyr rammeliste

    Varenr. 8969180

    15x20mm Se fragtpriser
    Pr. m 22,50 DKK
  2. Ht nr. 285 fyr håndløber, 32x68mm

Sorter faldende

2 vare(r)

pr. side

De rigtige rammelister

Med de rigtige rammelister kan du skabe billedrammer, som du kan bruge til at ramme dine favorit billeder eller malerier ind i. For eksempel er det oplagt at lave din egen ramme, hvis du har et billede eller maleri, som ikke har et ’klassisk’ størrelsesforhold. På den måde kan du nemt spare penge på selv at lave din ramme i stedet for at skulle bestille en færdig ramme med specielle mål.

Hvis du har spørgsmål i forhold til vores udvalg eller valg af rammelister, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Så hjælper vi gerne med gode råd og vejledning

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér