Notliste

Mangler du en liste til at omslutte dele af dit byggeprojekt, så skal du tage et kig på vores notlister her på siden. Notlister anvendes nemlig til indramning af plader i forskellige materialer. Oftest anvendes notlister til indramning af skydelåger. På ditbyggemarked.dk har vi flere varianter af notlister i fyr, som kommer i forskellige prisklasser.


Priser i DKK er inkl. moms
  1. Ht nr. 170 fyr notliste    9mm,
  2. Ht nr. 171 fyr notliste   12mm,

Sorter faldende

2 vare(r)

pr. side

Dit Byggemarked står altid klar til at hjælpe dig

Det kan være svært for den uerfarne at vurdere, hvornår man skal bruge en notliste, og i så fald hvilken man skal bruge til sit projekt. Hvis du har behov for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon mandag-fredag. Vi står klar til at besvare alle tænkelige spørgsmål, som du kunne have til anvendelse af notlister eller et af vores over 5000 andre produkter på ditbyggemarked.dk. Hvis det drejer sig om et større projekt, og du derfor behøver større mængder, har vi også mulighed for at indgå firmaaftaler. Du vil på den måde kunne opnå en mængderabat. Du finder her på siden et flot udvalg af kvalitetsfyldte notlister, som kommer til yderst favorable priser. Vi har levering i hele Danmark, så køb allerede dine notlister hos os i dag!

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér