Hulkehllister

Er du tilfreds med dit køkken, men synes du lige der mangler det sidste? Mange mennesker ved ikke, hvad hulkehllister er og specielt ikke, hvad deres formål er. En hulkehlliste kan blandt andet anvendes bagerst på køkkenborde, hvor de fungerer som en afslutning mod væggen. En pæn hulkehlliste i god kvalitet her fra siden giver en flot overgang mellem bordplade og væg. At montere en hulkehlliste som bagkantsliste på din bordplade kan være den sidste lille detalje, som sikrer, at du hver dag vågner op til dit drømmekøkken. Dette er dog ikke det eneste formål hulkehllister tjener. De kan nemlig også anvendes som fodpaneler eller skyggelister. Hulkehllister kan altså bruges som både dækliste mellem loft og væg eller som hjørneliste i væggens indadgående hjørner.


Priser i DKK er inkl. moms
 1. Ht nr. 111 fyr hulkehlliste, 15x15mm
 2. Ht nr. 113 fyr hulkehlliste, 21x21mm
 3. Ht nr. 113h fyr - hvid, Hulkehlliste   21x21x3000mm

  Ht nr. 113h fyr - hvid

  Varenr. 5343827

  Hulkehlliste 21x21x3000mm Se fragtpriser
  Pr. m 25,00 DKK Ned til: 20,00 DKK
 4. Ht nr. 114 fyr hulkehlliste, 27x27mm
 5. Ht nr.114h fyr - hvid, Hulkehlliste   27x27x3000mm

  Ht nr.114h fyr - hvid

  Varenr. 5349242

  Hulkehlliste 27x27x3000mm Se fragtpriser
  Pr. m 34,00 DKK Ned til: 27,20 DKK

Sorter faldende

5 vare(r)

pr. side

Hos Dit Byggemarked står vi klar til hjælpe dig

Selvom hulkehllister oftest anvendes som lister langs bordpladen i køkkenet, så kan de også bruges i mange andre rum i dit hjem. Dette er et høj grad et udslag af, at hulkehllister her fra siden er særdeles fleksible, hvilket gør, at de let følger eventuelle ujævnheder i væggene. Her på siden har vi et bredt udvalg af forskellige hulkehllister i forskellige størrelser, som alle er ekstremt funktionelle og flotte, da vi hos Dit Byggemarked sætter en dyd i kvalitetsprodukter. Hvis du er i tvivl om, hvilken hulkelliste, der  netop passer til dit hus og byggeprojekt, skal du endelig kontakte os. Vi står klar til at give råd og vejledning, hvis du for eksempel har byggetekniske spørgsmål angående hulkehllister, som for mange kan være nyt at arbejde med. På den måde kan vi i fællesskab finde den hulkehlliste, som passer til dit behov, smag og økonomi. Du kan kontakte os på både mail eller telefon, og i hverdagene besvarer vi altid vores mails inden for 24 timer.

Når du køber hos os, tilbyder vi 14 dages returret. Dette betyder med andre ord, at du kan sende dine varer retur, hvis du skulle ske at foretrække en anden model. Derudover har vi 2 års reklamationsret, hvilket giver dig en yderligere sikkerhed, når du påbegynder dit spændende nye byggeprojekt. Dette gælder ikke kun ved køb af hulkehllister, men selvfølgelig også ved køb af en af de over 5000 andre varer, som vi har på ditbyggemarked.dk. Derudover leverer vi i hele Danmark. Tøv derfor ikke med at købe din hulkehllister allerede i dag her på siden. 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér