Hobbyliste

Bredt udvalg af hobbylister hos ditbyggemarked.dk

Hos ditbyggemarked.dk har vi altid et stort sortiment af hobbylister i mange forskellige størrelser, så du kan få den størrelse af hobbylister, som du har brug for til at komme godt i gang med dit næste projekt. Alle vores hobbylister er lavet af fyrretræ, som er af en høj kvalitet, så du kan være sikker på, at din hobbyliste kan holde i mange år. 


Priser i DKK er inkl. moms
  1. Ht nr. 225 fyr hobbyliste, 6x6mm
    Pr. m 11,50 DKK
  2. Ht nr. 226 fyr hobbyliste, 9x9mm
  3. Ht nr. 227 fyr hobbyliste, 12x12mm
  4. Ht nr. 228 fyr hobbyliste, 15x15mm
  5. Ht nr. 229 fyr hobbyliste, 21x21mm
  6. Ht nr. 230 fyr hobbyliste, 27x27mm
  7. Ht nr. 231 fyr hobbyliste, 33x33mm
  8. Ht nr. 233 fyr hobbyliste, 43x43mm

Sorter faldende

8 vare(r)

pr. side

Hobbylister

Hobbylister er firkantede lister, som fås i mange forskellige længder og størrelser. En hobbyliste kan bruges til mange forskellige formål, men bliver i høj grad brugt til diverse tilpasninger. Med de rigtige hobbylister kan du nemt komme i gang med dit næste gør-det-selv projekt. Måske skal du lave en billedramme eller et nyt skrivebord? I så fald er det en god idé at investere i hobbylister af en god kvalitet. Det kan du være sikker på at gøre, når du køber dine hobbylister hos ditbyggemarked.dk.

Hvis du har spørgsmål i forhold til vores udvalg af hobbylister eller hvilken størrelse liste, du skal vælge til dit næste projekt, er du meget velkommen til at kontakte ditbyggemarked.dk på enten mail eller telefon. Så giver vi gerne vejledning og råd. 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér