Glaslister

Er du i gang med eller overvejer at renovere, istandsætte, eller trænger dit hjem blot til lidt fornyelse, bør du overveje at udstyre dit vindue med en flot glasliste her fra siden. For det første giver en glasliste i træ dit vindue et mere elegant udtryk, da den bidrager til en fin overgang mellem glas og ramme. For det andet beskytter en glasliste glasset, da den sørger for, at der ikke trækker vand ind i vinduesopbygningen. Dette er nemlig ekstremt vigtigt, da man for alt i verden ønsker, at overgangen mellem glas og ramme er tæt, således der ikke trænger vand ind. Vi er i Danmark vant til vand i stride strømme, hvorfor vi danskere har vænnet os til at være forberedt med både paraplyer, regnbukser og jakker, så vi kan holde os selv varme og tørre. Der falder i gennemsnit hele 712 mm vand i Danmark, hvilket kan tage hårdt på dine vinduer. Med praktiske og flotte glaslister kan du beskytte dine vinduer mod det ofte regnfulde og blæsende danske vejr, så dine vindueskonstruktioner holder sig tørre - præcis som du ønsker dig selv at være! 


Priser i DKK er inkl. moms
 1. Ht nr. 55 fyr glasliste, 13x15mm
 2. Ht nr. 58 fyr glasliste, 12x15mm
 3. Ht nr. 59 fyr glasliste, 12x21mm
 4. Ht nr. 61 fyr glasliste 8x16mm,
 5. Ht nr. 68 fyr glasliste, 16x15mm
 6. Ht nr. 68 fyr tryk imp., Glasliste       16x15mm

  Ht nr. 68 fyr tryk imp.

  Varenr. 7906118

  Glasliste 16x15mm Se fragtpriser
  Pr. m 13,00 DKK Ned til: 10,40 DKK
 7. Ht nr. 69 fyr glasliste, 16x21mm
 8. Ht nr. 69 mahogni glasliste, 16x21mm
 9. Ht nr. 69 fyr tryk imp., Glasliste       16x21mm

  Ht nr. 69 fyr tryk imp.

  Varenr. 7906142

  Glasliste 16x21mm Se fragtpriser
  Pr. m 16,00 DKK Ned til: 12,80 DKK
 10. Ht nr. 70 fyr glasliste, 16x27mm

Sorter faldende

1-10 of 13

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2

Stort udvalg af glaslister i træ til lave priser

At montere glaslister i træ er det smarte og hensigtsmæssige valg, da det beskytter dine vinduer og dermed forlænger deres levetid. Hos ditbyggemarked.dk finder du et stort udvalg af glaslister i træ. Vores store sortiment inkluderer blandt andet træglaslister i mahogni, fyr og teak. Vores brede udvalg af glaslister til favorable priser sikrer, at du kan finde netop den, som passer ind i din smag og til dit projekt her på siden. Hvis du alligevel er i tvivl om, hvilken glasliste der er mest hensigtsmæssig i forhold til netop dit projekt, står vores skarpe personale altid klar til at give gode råd og vejledning. Kvalitet og god vejledning er nøglebegreber hos os. Vores største ønske er nemlig, at vores kunder lykkes med deres projekter i samarbejde med os og de kvalitetsprodukter, som vi nøje har udvalgt fra vores producenter.

Her på siden kan du tage et kig på vores udvalg af glaslister i træ. Husk på, at vi leverer i hele Danmark, og hvis du har brug for større mængder, så giver vi hos ditbyggemarked.dk mulighed for at indgå firmaaftaler. Tøv derfor ikke med at bestille praktiske og flotte glaslister i træ hos os allerede i dag. 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér