Fodlister

Uanset om du er ved at renovere dit hus eller din lejlighed, er ved at bygge noget helt nyt, eller din stue bare trænger til en overhaling, så er en af de vigtigste ting at have i hovedet, mens du er i gang, finishen. Det er de små ekstra ting, som man ellers ikke umiddelbart tænker så meget over, som ofte er med til at gøre den store forskel og få alle elementer til at spille flot sammen.

Måske er fodlister ikke det første du tænker på, når du skal i gang med at renovere eller bygge, men de er faktisk et rigtigt vigtigt element, hvis du gerne vil have et flot færdigt resultat. En fodliste er nemlig med til at skabe en smuk og gennemført overgang mellem gulv og væg. Hos ditbyggemarked.dk er vi klar over den vigtige rolle, som fodlister spiller i dit hjem. Derfor har vi altid et bredt udvalg af flotte fodlister i en god kvalitet. Samtidig sørger vi altid for, at prisen er rimelig, så du ikke skal gå på kompromis. 

 

OBS OBS Post Nord tager kun op til 150 cm i længden ellers hedder det fragtmand = 399 kr


Priser i DKK er inkl. moms
 1. Scanlist almue indfatning Hvid, 15 x 65 mm - 360 eller 420

  Scanlist almue indfatning Hvid

  Varenr. 1320725

  15 x 65 mm - 360 eller 420 Se fragtpriser
  Pr. m 11,00 DKK
 2. Scanlist almue fodpanel, Hvid 15x91 - VENDBAR -420

  Scanlist almue fodpanel

  Varenr. 1320727

  Hvid 15x91 - VENDBAR -420 Se fragtpriser
  Pr. m 11,00 DKK
 3. Ht nr. 11 b fyr fodliste, 14x65mm

  Ht nr. 11 b fyr fodliste

  Varenr. 4272423

  14x65mm Se fragtpriser
  Pr. m 11,00 DKK
 4. Ht nr. 14 fyr fodliste 15x91mm,
  Pr. m 40,00 DKK

Sorter faldende

4 vare(r)

pr. side

Bredt udvalg af fodlister

Vi har alle sammen forskellig smag og stil, når vi skaber og indretter vores hjem. Hvis du gerne vil have et gennemført hjem, bør det også afspejle sig i de fodlister, du vælger. For det første er det vigtigt, at de fodlister du vælger, passer godt til den stil dit hus er bygget i. Hvis du for eksempel bor i et ældre hus med gamle trægulve og udskårne døre, vil det være en god idé, at du vælger fodlister, som har udskæringer, der passer til resten af huset. Et godt valg kan her være fodlister i hvid, som går godt til trægulve.

Hvis dit hus har en moderne stil med rene linjer, vil det være et oplagt valg at vælge fodlister, som er helt enkle uden udskæringer, så du kan skabe en gennemført stil helt ned til mindste detalje. Vi har fodlister i flere forskellige størrelser og materialer, så du kan finde de fodlister, som du lige står og mangler. Hvis du har spørgsmål i forhold til vores udvalg af fodlister, eller du gerne vil have råd om, hvilke fodlister du bør vælge, er du meget velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon. Så hjælper vi dig med glæde med at sikre, at du får de rigtige fodlister leveret. 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér