Fejelister

Leder du efter et par nye fejelister, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos ditbyggemarked.dk har vi nemlig et bredt udvalg af fejelister i en rigtig god kvalitet, så de kan holde i mange år på trods af brug og slid, når du går igennem dine døre og over fejelisterne.

Det er vigtigt at have styr på fejelisterne, hvis du er ved at bygge nyt hus, eller du er i gang med at gøre hus eller lejlighed i stand. Fejelister har nemlig mange forskellige formål, og derfor vil de ofte komme i spil flere gange, når du renoverer eller bygger nyt. Derfor har vi også altid mange forskellige modeller af fejelister, så du kan finde den fejeliste, som passer perfekt til det, du står og skal lave. 


Priser i DKK er inkl. moms
 1. Ht nr. 90 fyr fejeliste, 10x13mm
 2. Ht nr. 90 eg fejeliste 10x13mm,
 3. Ht nr. 91 fyr fejeliste, 13x13mm
 4. Ht nr. 92 fyr fejeliste, 13x16mm
 5. Ht nr. 92 eg fejeliste 13x16mm,
 6. Ht nr. 92 bøg fejeliste, 13x16mm
 7. Ht nr. 93 fyr fejeliste, 16x16mm
 8. Ht nr. 93 eg fejeliste 16x16mm,
 9. Ht nr. 93 bøg fejeliste, 16x16mm
 10. Ht nr. 94 fyr fejeliste, 15x21mm

Sorter faldende

1-10 of 19

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2

En fejeliste med mange anvendelsesmuligheder

Fejelister bliver brugt mange forskellige steder i hjemmet til at skabe ordentlige afslutninger eller overgange. Det sted, hvor fejelisterne i højeste grad bliver brugt, er som fejeliste til dør. Her er fejelister nemlig med til at skabe den helt rigtige samling og overgang mellem dør og gulv. Fordi fejelisten er trekantet, gør det overgangen blød, så du kan være sikker på at slippe for at slå dine tæer, når du går ind og ud af dine døre. Hos ditbyggemarked.dk har vi fejelister i mange forskellige materialer, så du kan få en fejeliste, som passer til dit gulv og din dør. Hvis du for eksempel har et trægulv i bøgetræ, skal dine fejelister selvfølgelig også være bøg, så det hele kommer til at gå op i en højere enhed.

En fejeliste til døren er ikke det eneste sted, hvor det er smart at anvende fejelister. Hvis du skal lave nyt køkken eller bare trænger til at få skiftet bordpladen, er dette også et oplagt sted at sætte fejelister op. Ved at vælge en fejeliste, som passer til bordpladens træsort, får du for det første en rigtig flot afslutning på din bordplade, men det er også med til at sikre, at der ikke trænger noget vand eller skidt ned mellem bordplade og væg.

Vi har fejelister i mange forskellige størrelser, så du kan finde den størrelse fejeliste, som du står og mangler. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse eller hvilket materiale du skal vælge dine fejelister i, er du meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi komme med gode råd og vejledning, så du får de rigtige fejelister med hjem. 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér