Trælister, Fodlister og Indfatninger

Hvis du er ved at renovere eller måske ved at bygge et helt nyt hus, er det vigtigt, at der er styr på alle detaljer, så du kommer til at få et hjem, som er fuldendt. En af de vigtigste detaljer - som det er en god idé, at du har styr på - er de mange trælister, som skaber den helt rigtige afslutning mellem væg og gulv. Hos ditbyggemarked.dk ved vi, hvor vigtigt det er at finde de rigtige trælister, som passer bedst til dit hjem. Derfor har vi altid et stort udvalg af trælister af en god kvalitet.

Alle vores trælister kan fås i flere forskellige materialer, så du selv kan bestemme, hvad der er det bedste valg til dit hjem. Vi har for eksempel trælister i både fyr, eg og teak. Herunder på siden kan du blandt andet se nærmere på vores flotte udvalg af fodlister, fejelister eller mange af vores andre forskellige lister. 

 

OBS OBS Post Nord tager kun op til 150 cm i længden ellers hedder det fragtmand = 399 kr


Find de trælister, som passer bedst til dit hjem

Der findes mange forskellige mennesker, og derfor er der selvfølgelig også mange forskellige meninger om, hvordan man helst vil bo, og hvordan man gerne vil have, at ens hjem skal se ud.  Det betyder, at det er vigtigt, at der er mange forskellige muligheder, når du skal skabe dit hjem. Der skal helst være styr på stilen helt nede i detaljen, og derfor er det også nødvendigt, at selv dine trælister passer godt til resten af indretningen.

Vi har for eksempel et udvalg af smukke hvide trælister i almuestil, som vil passe perfekt til den lidt ældre murstensvilla med de gamle trægulve. Men vi har også helt enkle og klassiske træpaneler, som vil passe godt ind i det moderne hjem. Derfor er der god mulighed for, at du kan finde de trælister, som vil passe bedst hjem til dig. Vi har både flotte hvide træpaneler, men vi har også trælisterne i lækkert naturtræ, så du har mulighed for at male trælisterne i den farve du ønsker - eller måske bare lade dem stå helt naturlige. Det er helt op til dig.

Hvis du er i tvivl om, hvilke træpaneler, som vil være det rigtige valg for dig, er du meget velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon, så vi kan hjælpe dig med at finde lige præcis de træpaneler, som du har brug for at skabe dit drømmehjem. 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér