Lægter & Strøer

Skal du bygge indvendigt, og er det byggeri, hvor du skal bruge lægter og strøer, så er det vigtigt, at træet er ubehandlet. Trykimprægneret træ er skabt til at kunne holde til det danske klima, og det er et stykke behandlet træ, der derfor alene er velegnet til udendørs brug. Indendørs er det ubehandlet, træ du skal bruge, og det kan selvfølgelig behandles, alt efter hvad du skal bruge det til.

En lægte bruges oftest i forbindelse med tagkonstruktioner og ved skillevægge i gipskonstruktioner. Derfor skal du være opmærksom på målene, da der er forskel på disse, alt efter hvad det er, du skal bygge. Strøer er den bjælke, der understøtter og bærer et trægulv. Derfor er begge dele noget, du finder i rigtig mange danske bygninger, og noget, som mange ønsker at skifte selv i forbindelse med forbedringer af boligen.


Priser i DKK er inkl. moms
 1. 45 x 45 mm fyr lægter,
  Pr. m 7,50 DKK
 2. 38 x 57 mm skillerumslægte, "gamle dimension"

  38 x 57 mm skillerumslægte

  Varenr. 1637038057

  "gamle dimension" Se fragtpriser
  Pr. m 6,00 DKK
 3. 38 x 75 mm t1 lægte, "den nye sortering taglægter"

  38 x 75 mm t1 lægte

  Varenr. 1637038073

  "den nye sortering taglægter" Se fragtpriser
  Pr. m 8,50 DKK
 4. 38 x 57 mm lægte impr., Fast lavpris

  38 x 57 mm lægte impr.

  Varenr. 1638038057

  Fast lavpris Se fragtpriser
  Pr. m 7,50 DKK
 5. Kerto gulvstrø 63x40, 63 x 40 mm - 4,20 eller 5,40

  Kerto gulvstrø 63x40

  Varenr. 5305130

  63 x 40 mm - 4,20 eller 5,40 Se fragtpriser
  Pr. m 20,00 DKK
 6. Lvl strøer    63x39mmx5,4m,
  Pr. stk 17,00 DKK

Sorter faldende

6 vare(r)

pr. side

Forny din bolig med billige lægter og strøer

Hvad enten du er professionel, eller du selv ønsker at udbedre gulv eller loft, så kan du finde lægter og strøer her. De kommer i standardmål, der sikrer, de vil passe til de fleste byggerier, og samtidig kan du sikre, at du får det rigtige materiale – både behandlet, trykimprægneret træ eller ubehandlet – alt efter hvad du skal bruge.

Hos ditbyggemarked.dk får du ikke kun gode priser på dine trævarer – du får også en god beskrivelse af hvert enkelt produkt, så du kan sikre, at det du bestiller, passer på de mål, du har brug for, at det er den rigtige træsort, og at træet har fået den behandling, der er korrekt i forhold til det arbejde, der skal udføres.

Få gulv og loft til at spille

Uanset om det er stort eller småt, det du skal lave, så kan du bestille det hele hos os. Vi leverer til både erhvervsdrivende og private, og desuden er vi E-handelsmærkede. Vi sender til hele landet med fragtmand, hvis det er store emner, der skal med i din bestilling, og mindre varer afsendes med almindelig post. På den måde er du sikker på, at der ikke engang vil gå en uge, før du har dine varer.

Er du erhvervsdrivende, kan du desuden indgå en erhvervsaftale med os, så du altid kan sikre, at du har de lægter og strøer, du har brug for hos en kunde, når arbejdet skal begynde. Med en firmaaftale sender du en mail, hvor du fortæller, hvilke varer du skal bruge, og så leverer vi.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér