Træ

Går du og fifler med dit eget byggeprojekt derhjemme, er du i gang med at renovere eller noget helt tredje? Her på siden finder du et kæmpe udvalg af forskellige slags træ til forskellige formål, og kun i den allerbedste kvalitet. Skal du bygge ny terrasse, har vi et stort udvalg af diverse typer terrassebrædder, som er særligt egnede til udendørsbrug – særligt trykimprægneret træ er kendt for dets hårdførhed. Du finder endvidere spærtræ, strøer, stolper, pæle og meget mere, og alt sammen til priser, der er til at betale. Du finder billigt træ i god kvalitet her hos ditbyggemarked.dk.


Trykimprægneret træ for endnu længere levetid

Hvis du skal bruge træ til udendørs brug eller bare til et projekt, der kræver ekstra solidt træ, skal du gå efter trykimprægneret træ, som fås i mange forskellige former og mål. Vi sælger både trykimprægneret fyr- og grantræ, samt lister, paneler m.m. Træet har gennemgået en særlig imprægneringsproces, hvor det via vakuum får trukket al luft og væske ud af sig og derefter bliver fyldt med nogle særlige kemiske stoffer, der hvor træet er mest sart. Dette gør, at træet er ekstra modstandsdygtigt over for eksempelvis fugt, svamp og insekter, og derfor er trykimprægneret træ virkelig godt til blandt andet terrasser og andre byggeprojekter, hvor selve træet kommer i kontakt med fugt, jord eller lignende.

Gode tilbud og fantastisk service

Her hos ditbyggemarked.dk har vi sørget for, at du, foruden at få træ i virkelig god kvalitet, også har mulighed for at spare en helt masse penge, så du har råd til at følge dine byggeprojekter til dørs. Derfor kører vi løbende med attraktive tilbud, så du kan finde rigtig meget billig træ i hver af vores kategorier. Tjek vores sider løbende, hvis du gerne vil holde dig opdateret på de gode tilbud og nyheder og på den måde aldrig mere gå glip af fantastiske priser på kvalitetstræ – og så er vores service helt i top, hvis vi selv skal sige det.

Har du spørgsmål til, hvilken trætype du skal anvende til et bestemt projekt, pris, levering eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi er endda e-mærkede, så du kan trygt købe dine varer her. Uanset hvad du skal bygge eller renovere, kan du finde alt til formålet her på siden – køb træ hos ditbyggemarked.dk og mærk forskellen.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér