Rias Onduline Plader

Har du brug for et nyt tag i tagpap eller skal det gamle repareres? Hos ditbyggemarked.dk kan du finde et bredt udvalg af kvalitetsbetonet tagpap til skarpe priser. Tagpap er særligt velegnet til flade tage og med den nemme montering, er tagpap en håndterlig og billig løsning til dit næste tag. Priser på tagpap kan variere alt efter isoleringsevne, materiale og andre kvaliteter. Her på siden kan du finde billig tagpap fra Isola og Icopal. Selvom tagpap er en billig og nem løsning, så holder det også længe. Efter cirka 10 år er det en god ide at give taget en gang varm asfalt, som reparerer tagets eventuelle revner. Denne enkle måde at vedligeholde taget på, er et af tagets mange kvaliteter. Hvis taget er utæt eller beskadiget, er det derfor ikke altid nødvendigt at fjerne det og begynde helt forfra. Man kan få et tæt og holdbart resultat ved blot at lægge nyt tagpap oven på det gamle. Der er mange penge at spare, og når man har fået greb om det, kan det laves på en weekend. 


Priser i DKK er inkl. moms
 1. onduline økonomiplade, Sort 200 x 94 cm tilbud

  onduline økonomiplade

  Varenr. 5132490

  Sort 200 x 94 cm tilbud Se fragtpriser
  Pr. stk 105,00 DKK
 2. onduline rygning, Sort, 90 x 18 cm

  onduline rygning

  Varenr. 5132478

  Sort, 90 x 18 cm Se fragtpriser
  Pr. stk 79,00 DKK
 3. Onduline skumbølgeklods, Impr. til bitumen - 1 stk

  Onduline skumbølgeklods

  Varenr. 5132487

  Impr. til bitumen - 1 stk Se fragtpriser
  Pr. stk 29,00 DKK
 4. Onduline søm m/pvc hoved, Sort, 100 stk

  Onduline søm m/pvc hoved

  Varenr. 5132482

  Sort, 100 stk Se fragtpriser
  Pr. stk 75,00 DKK

Sorter faldende

4 vare(r)

pr. side

Tagpap – håndterligt og billigt 

Tagpap kan være den perfekte løsning til et sommerhus, havehus, garage eller pavillon, men også for almindelige parcelhuse med fladt tag kan tagpap være løsningen. Hvis det er første gang, at man skal lægge et tag med tagpap, kan det være en fordel at vælge det selvklæbende tagpap fra Icopal, der er lige til at lægge på. Tagpap er stærkt og fleksibelt, hvilket gør det nemt at arbejde med.

Tagpaps mange kvaliteter

Tagpap kan anvendes på de fleste tagtyper, og en af de mange kvaliteter ved tagpap er, at det er nemt at forme efter konstruktionen. En rund pavillon eller et kantet parcelhus er derfor intet problem - med tagpap kan man nemt forme efter konstruktionen. Det er normalt ikke nødvendigt at vedligeholde tagpap, men et årligt eftersyn anbefales. Dette eftersyn sikrer, at man ikke har været så uheldig, at taget er lagt forkert eller er blevet utæt efter vinteren. Det er bedst at foretage eftersynet tidligt i foråret, da vinteren kan være ekstra hård ved taget, og derfor opstår problemerne ofte derefter. Revner i taget gøres større, når vand fryser til is og udvider sig.

Det er vigtigt at huske underpap på en konstruktion med tagpap, da et sikkert underlag, gør det nemmere at reparerer i fremtiden. Hos ditbyggemarked.dk finder du underpap og tilbehør til dit næste tag.    

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér