Fliseklæb

Drømmer du om at skifte klinkerne i badeværelset? Eller trænger du til nogle nye, flotte fliser? Selve valget af fliser og klinker har selvfølgelig meget at sige ift. det endelige resultat, men du kommer sandsynligvis ikke langt med dit projekt uden de rette materialer. Uanset om du er en professionel murer eller blot en ambitiøs gør-det-selv-mand, vil du før eller siden stifte bekendtskab med fliseklæb, såfremt du arbejder med opsætning eller nedlægning af fliser, klinker, marmor, betonfliser, havesten, murstensskaller, glasuldplader, rockwoolplader, polyphorplader eller lignende. Fliseklæb gør dig i stand til at opsætte og nedlægge klinker og fliser, og det er derfor et uundværligt materiale, hvis du ønsker at give badeværelset en kærlig hånd.


Priser i DKK er inkl. moms
 1. Alfix flisemørtel grå, Normalfix, 5 kg.

  Alfix flisemørtel grå

  Varenr. 1589761

  Normalfix, 5 kg. Se fragtpriser
  Pr. pos 43,50 DKK
 2. Alfix combi flisemørtel 5 kg.,
  Pr. pos 87,50 DKK
 3. Alfix combifix flexklæber grå, 20kg
  Pr. sæk 269,00 DKK
 4. Alfix a/s combiquickfix, Hurtigtørrende      20kg

  Alfix a/s combiquickfix

  Varenr. 1470602

  Hurtigtørrende 20kg Se fragtpriser
  Pr. sæk 326,50 DKK
 5. Alfix flisepasta, Readyfix, 1,5 kg.

  Alfix flisepasta

  Varenr. 1602077

  Readyfix, 1,5 kg. Se fragtpriser
  Pr. dås 75,50 DKK
 6. Alfix flisepasta, Readyfix, 5 kg.

  Alfix flisepasta

  Varenr. 2615763

  Readyfix, 5 kg. Se fragtpriser
  Pr. sp 215,50 DKK
 7. Alfix flisepasta, 15 kg. readyfix

  Alfix flisepasta

  Varenr. 5065576

  15 kg. readyfix Se fragtpriser
  Pr. sp 457,50 DKK
 8. Alfix profix extra, flexklæber grå     20kg

  Alfix profix extra

  Varenr. 5352802

  flexklæber grå 20kg Se fragtpriser
  Pr. sæk 239,00 DKK
 9. Alfix letfix universal hvid, 3,5kg
  Pr. pos 75,50 DKK
 10. Alfix letfix extra flisemørtel, 3,5kg
  Pr. pos 70,50 DKK

Sorter faldende

10 vare(r)

pr. side

Alfix fliseklæb – små priser, høj kvalitet

Det kan måske virke ligegyldigt, hvilken type fliseklæb du vælger, men dette er langt fra sandheden. Hos ditbyggemarked.dk vægter vi altid kvaliteten højst, og derfor er størstedelen af vores udvalg af fliseklæb fra den anerkendte producent Alfix, som i flere år har produceret det ene fantastiske produkt efter det andet til såvel den fagkyndige murer som den ivrige amatør. Det er intet under, at Alfix’ produkter har vundet stor udbredelse. Priserne er nemlig særdeles overkommelige, uden at det på nogen måde går ud over kvaliteten, som også er helt i top.

Dine fliser skulle gerne blive liggende, når du har lagt dem – ikke? Derfor er det en god idé at vælge en ordentlig fliseklæb, der holder fliserne på plads. Det behøver ikke at koste en formue. Det er Alfix et fremragende eksempel på. Her hos ditbyggemarked.dk finder du nemlig Alfix fliseklæb til markedets laveste priser. Prisen er således ingen undskyldning for ikke at komme i gang med dit projekt.

 

Fremragende på Trustpilot – mulighed for firmaaftaler

Vi er stolte over vores store udvalg af Alfix, der gør det muligt at gennemføre hvilket som helst flise- eller klinkeprojekt til en overkommelig pris. Vores fine bedømmelser på Trustpilot er en anden ting, vi ligeledes er meget benovede over. Her har vores tidligere og nuværende kunder givet os en samlet bedømmelse på 9,0 ud af 10. Vi kvitterer for tilliden og de fine kommentarer med masser af billigt fliseklæb og andre byggematerialer.

Har du gang i et større erhvervsprojekt, eller er du interesseret i en firmaaftale? Vi er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak om en fordelagtig firmaaftale. 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér