Polystyren - flamingo

Der er mange gode grunde til at isolere sin bolig korrekt, og det kan sagtens betale sig at efterisolere, såfremt dit hus’ nuværende isolering ikke lever op til gældende standarder og anbefalinger. Det er oplagt, at en god isolering betyder færre udgifter til opvarmning, idet isoleringen sikrer, at varmespildet minimeres. Det er altså muligt at hente forholdsvis markante besparelser hjem, hvis du går dit hus’ isolering efter i sømmene. Endvidere gør du også klimaet en stor tjeneste ved at mindske unødigt energi- og varmespild.

På denne side finder du vores brede sortiment af polystyren isolering – også kaldet ekspanderet polystyren eller flamingo. Vi har altid lave priser på polystyren, der holder i mange år – til glæde for dig, din pengepung og miljøet.


Mange anvendelsesmuligheder og fordele

EPS er et særdeles anvendeligt isoleringsmateriale, der har et hav af anvendelsesmuligheder. Materialet bruges hovedsageligt i betonelementer, som isolering i gulvkonstruktioner og i tungere ydervægge. Det er således et meget alsidigt materiale, der ikke er begrænset til udelukkende et enkelt formål.

Polystyren har en række fordele, som er værd at have med i dine overvejelser, hvis du har planer om at isolere. Indledningsvist har materialet naturligvis en god isoleringsevne – det siger sig selv. Ydermere er det forholdsvis nemt at arbejde med EPS. Det kræver hverken specialværktøj eller utallige år på skolebænken for at forstå, hvordan og hvorledes man isolerer med EPS. Afslutningsvist er det værd at fremhæve, at du med polystyren slipper for støvgener samt fugt, hvilket afvises ganske godt – og så har EPS en imponerende trykstyrke.

 

Find polystyren isolering til fornuftige priser

Hos ditbyggemarked.dk ligger det os meget på sinde at tilbyde kvalitetsløsninger, der er til at betale. Af denne grund har vi på denne side samlet et stort udvalg af forskellige EPS løsninger fra Jackon, der i årevis har produceret fremragende polystyrenprodukter. I denne kategori finder du både gulvisoleringsplader og polystyrenkugler, så du har mulighed for at komme helt i mål med dit byggeprojekt.

Foretrækker du polystyren i forbindelse med din isolering, er du kommet til det helt rette sted. Vi har et udvalg, der favner bredt, og du kan således med sikkerhed finde et produkt, der lever op til dine krav, ønsker og behov. Vi leverer inden for 1-5 hverdage til hele landet, og har du helt særlige og store behov for polystyren i forbindelse med et omfattende projekt eller din virksomhed, tilbyder vi særligt fordelagtige firmaaftaler, så du kan spare penge. 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér