Glasuld

Den rette isolering kan spare dig for rigtig mange penge hvert eneste år, men undersøgelser viser rent faktisk, at det nok ikke er alle danskere, som er klar over dette. I hvert fald fyrer utroligt mange af os for fuglene, hvilket dog er en dyr fornøjelse – ikke kun for pengepungen, men også for miljøet. Dårlig eller mangelfuld isolering er nemlig ikke kun en udgift for dig personligt. Den ”spildte” varme er bestemt heller ikke godt for vores klima. Det er således vigtigere end nogensinde før at isolere boligen korrekt.

Vil du gerne isolere dit hjem, spare penge og skåne miljøet? På denne side finder du vores brede sortiment af glasuld, der er et yndet og effektivt isoleringsmateriale. Vi forhandler hovedsageligt isoleringsmaterialer og glasuld fra amerikanske Knauf Insulation. I denne kategori finder du ligeledes glasuld ruller, som også benyttes til isolering. 


Glasuld isolering – undgå varmespild

Glasuld er, sammen med stenuld, sandsynligvis et af de mest anvendte materialer til isolering – både i privaten og på arbejdspladsen. Denne udbredte anvendelse skyldes de mange fordele, der er ved at benytte glasuld til isolering. Materialet er blandt andet yderst brandsikkert, hvorfor glasuld da også kategoriseres som brandklasse A1. Glasuld har en smeltetemperatur på ca. 600 °C. Og det er desuden ekstremt let at arbejde med, idet det nemt kan skæres til efter behov. Endvidere kan glasuld komprimeres helt op til 80 %, hvilket gør det lettere at transportere, det fylder mindre, og så er der langt færre håndteringer.

Samlet set er der tale om et robust, elastisk og fleksibelt materiale med særdeles fremragende isoleringsmæssige egenskaber, der uden tvivl kan hjælpe dig med at opnå en tilfredsstillende isolering af dit hjem, kontor eller sommerhus.

Knauf isolering – anerkendt kvalitet

Overvejer du at isolere med glasuld, anbefaler vi, at du sætter din lid til Knauf glasuld. Virksomhedens kvalitetsløsninger er i en klasse for sig, og deres mange forskellige produkter er således et bærende element i vores sortiment. Kvalitet ligger os meget på sinde, og derfor udvælger vi nøje produkter fra producenter, vi mener, løser vores kunders behov, ønsker og krav. Med Knauf glasuld får du slidstærk glasuld i en exceptionel kvalitet, uden at du på nogen måde går på kompromis med prisen, der er ganske overkommelig.

Hos ditbyggemarked.dk finder du et bredt udvalg af glasuld og glasuld ruller til favorable priser. Køb i dag – vi har levering til hele landet. 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér