Isolering & dampspærre

I disse år er der et stort fokus på energibesparende forbedringer af boligen, og er der særligt ét tiltag, som i den grad luner i pengepungen og skåner miljøet – vi taler naturligvis om isolering. Isolering kan virke som ren raketvidenskab, og der er mange meninger om, hvilke materialer der egner sig bedst til isolering af bestemte huse eller dele af huset. Hos ditbyggemarked.dk har vi dog samlet det hele til den halve pris, og du finder således både stenuld (Rockwool), glasuld og leca – altid til konkurrencedygtige priser, der er til at betale. 


Hvad skal jeg vælge?

Når vi taler om isolering, er det bestemt ikke underordnet, hvad du overvejer at isolere med. Der kan nemlig være stor forskel på, om du vil isolere væggene eller dit tag. Svaret på, hvad du skal vælge, afhænger ligeledes af, hvem du spørger. Nogle foretrækker eksempelvis stenuld frem for glasuld, og det er derfor svært at komme med en endegyldig anbefaling. Ikke desto mindre kan du roligt vælge produkterne i vores udvalg – her er kvaliteten nemlig altid i top, da vi udelukkende forhandler materialer til isolering fra markedets mest anerkendte producenter, herunder Rockwool og Knauf, der begge har leveret isoleringsmaterialer til danskerne igennem en lang årrække.

Tilbehør, rørskåle og dampspærre

I denne kategori har vi som nævnt samlet alverdens materialer til isolering, og derfor finder du naturligvis også diverse tilbehør til selve isoleringsarbejdet. Dette inkluderer eksempelvis en dobbeltslebet isoleringskniv fra velrenommerede Lindblom, som er rar at have, når du skal isolere. Ydermere dampspærre, ruller og tape, så du kan foretage din isolering helt efter kunstens regler. Afslutningsvist finder du også isolerede rørskåle fra Rockwool og Brommann, der gør dig i stand til at komme helt i mål med dit isoleringsprojekt.

Isolering priser – konkurrencedygtige priser på isolering

Et stort udvalg gør det dog ikke alene, hvorfor vi altid arbejder hårdt for at kunne tilbyde vores kunder den bedste pris på diverse isoleringsmaterialer. Når du handler hos os, kan du således vide dig sikker på, at du altid får materialer til isolering til en fair og konkurrencedygtig pris, hvor alle og enhver kan være med. Vi tilbyder desuden særligt attraktive vilkår, såfremt du er interesseret i at købe større mængder eller er på udkig efter en fast aftale vedrørende levering af isoleringsmaterialer.

Køb alt til isolering hos ditbyggemarked.dk – vores priser på isolering er umådeligt svære at bide skeer med. 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér