Trægulve

Trægulve er en flot, naturlig og slidstærk løsning, der passer til de fleste rum. Trægulve fås med et elegant tidløst udtryk, der fuldender den enkle og smagfulde stil, eller med et mere rustikt ydre med tydlige knaster, der har personlighed og er yderst moderne. Her på siden finder du priser på vores billige trægulve, som ofte er på tilbud. Et af vores trægulve på tilbud kan være den perfekte løsning til dit hjem. Du skal blot finde den type gulv, som bedst komplimenterer din bolig. Selvom vores gulve er billige, så er de også i højeste kvalitet og giver et behageligt underlag. Vi mener, at kvalitet ikke behøver koste en formue, derfor skal priserne være overkommelige og gulvet opfylde alle krav. Alle trægulve, du finder på hjemmesiden, er ovntørrede og endenotede. 


Priser i DKK er inkl. moms
 1. Skagen Lamelparket Restparti, Egplank hvmatlak 13x185x2200mm

  Skagen Lamelparket Restparti

  Varenr. 1537429

  Egplank hvmatlak 13x185x2200mm Se fragtpriser
  Pr. m2 339,95 DKK
 2. Siljan natur 25 x 162 mm, Lud & olie + voks, tilbud

  Siljan natur 25 x 162 mm

  Varenr. 1222301

  Lud & olie + voks, tilbud Se fragtpriser
  Pr. m2 360,50 DKK

Sorter faldende

2 vare(r)

pr. side

Trægulve der skaber stemning 

Du kan få et massivt trægulv af plankefyr, der er økologisk fremstillet. Det massive trægulv har et behageligt udseende, og det lyse fyr passer perfekt ind i den stilfulde, skandinaviske og moderne bolig. Et lyst trægulv skaber en let stemning og er med til at understrege den minimalistiske stil, som længe har været Danmarks varemærke. Lysindfald er vigtigt for komforten i et rum, og med et lyst trægulv forstørres rummet og fremhæver lyset. Derfor kan det være det rigtige valg for din bolig, hvis du ønsker mere lys. 

Bring naturen ind i hjemmet

Der er en næsten ophøjet følelse over et trægulv. Træoverfladen bringer naturens harmoni ind i hjemmet, om det er brædder med mønster eller med et klassisk snit. Du kan vælge mellem lange planker, der forlænger rummet, eller korte planker. Du finder også brede planker, som er yderst moderne og giver et autentisk look, eller smalle planker, der fremstår tidsløst og passer til de fleste hjem.

Uanset hvilket trægulv du vælger, så vil du få et smukt gulv af højeste kvalitet, der passer ind i dit hjem. Vi har specialiseret os i salg af billige trægulve til hjemmet, og vi prioriterer de nyeste trends inden for branchen. Du skal blot tage stilling til, om det skal være parketgulv eller plankegulv, så hjælper vi med at finde det gulv, som opfylder dine ønsker og behov. Du kan til hver en tid kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer gerne på spørgsmål, og besvarer mails inden for 24 timer, så du kan komme videre med dit projekt. Vi har stor ekspertise på området, og giver gerne et godt råd baseret på mange års erfaring.  

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér