Billige gipsplader

Gipsplader kan bruges til gulve, vægge og lofter. Fordelen ved gipsplader er, at de modstandsdygtige overfor fugt og vind. Hos Dit Byggemarked finder du gipsplader af høj kvalitet til gode priser. Vores vision er, at vores kunder skal lykkes med deres byggeprojekter, og det gør de bedst ved hjælp af materialer af høj kvalitet og god rådgivning. 


Priser i DKK er inkl. moms
 1. Knauf byggeplade GDS, 13x120x240 - Billig Gips

  Knauf byggeplade GDS

  Varenr. 5726565

  13x120x240 - Billig Gips Se fragtpriser
  Pr. pld 53,99 DKK
 2. Knauf byggeplade gds, 13x900x2400mm - Billig gips

  Knauf byggeplade gds

  Varenr. 1410293

  13x900x2400mm - Billig gips Se fragtpriser
  Pr. stk 65,00 DKK

Sorter faldende

2 vare(r)

pr. side

Gipsplader til gode priser 

Hos Dit Byggemarked har vi desuden et stort udvalg af andre produkter af gips. Vi har for eksempel mange forskellige former for tilbehør til gips og et stor udvalg af fibergips.

Hvis du er på jagt efter andre materialer til gulve og lofter, har vi et stort udvalg her. Vi har blandt andet trægulve, laminatgulve og et stort udvalg af tilbehør som for eksempel rengøringsmiddel og slagklodser til laminatgulve. Så uanset hvilke materialer, du skal bruge til dit næste byggeprojekt, har vi helt sikkert noget, du kan bruge.

Byggeprojekter kræver desuden, at man har det rigtige udstyr. Derfor har vi hos Dit Byggemarked et stort udvalg af forskelligt værktøj. Vi har søm, skruer, beslag mm., elværktøj og almindeligt værktøj. Hvis du er i tvivl om, hvilket værktøj der er det helt rigtige til dit byggeprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at vejlede dig, så du lykkes med dit byggeprojekt. Vi har stor erfaring indenfor området og er derfor godt rustet til at kunne give dig den rigtige rådgivning.

Vi hjælper med rådgivning 

Det kan være svært at planlægge sit byggeprojekt selv, og nogle gange har man brug for hjælp. Derfor står vi til rådighed med professionel hjælp og vejledning omkring dit byggeprojekt. Vi har stor erfaring med forskellige byggeprojekter, og du er altid velkommen til at ringe til os på 89 93 83 00. Vores telefon har åbent i hverdagene fra 08:30 til 16:30, og om lørdagen fra 10:00 til 13:00. Du er desuden altid velkommen til at sende os en mail.

Vi har over 5000 forskellige varer, så vi har produkter, der kan hjælpe dig med mange forskellige slags byggeprojekter. Hvis du har brug for at købe en større mængde varer, har du mulighed for at lave en firmaaftale med os. Du kan også få special tilbud ved større projekter. Husk desuden, at vi leverer i hele landet.

Tøv derfor ikke med at købe gipsplader allerede i dag, så du kan blive klar til dit byggeprojekt. 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér