Gips

Går du med planer om at bygge om, renovere eller bygge nyt? Så har du højst sandsynligt før eller siden brug for gips eller gipsplader – fx til opførelsen af en ny skillevæg. Alternativt kan du få brug for gipsmateriale til spartling af revner. På denne side finder du vores store udvalg af gips, gipsplader og tilbehør, så du nemt og hurtigt kommer i mål med dit gør-det-selv-projekt.


Gips fra anerkendte producenter

Hos ditbyggemarked.dk værner vi om kvalitet, og derfor bugner vores sortiment også af de bedste og mest populære mærker, markedet har at tilbyde. I vores udvalg finder du blandt andet gipsplader fra Siniat og fibergips fra Fermacell. Begge disse producenter har mange års erfaring med produktion og udvikling af holdbar gips, der ikke koster en formue.

Har du brug for at efterisolere dine indervægge med et sæt nye gipsplader? I denne kategori har vi også samlet et bredt sortiment af stolper og skinner, som du kan tage i brug i forbindelse med monteringen af de nye gipsplader. Er din gipsvæg særlig udsat, kan du med fordel vælge en af vores mange fibergipse, der er kendetegnet ved en utrolig holdbarhed og kvalitet, hvilket er en fordel, hvis din væg er forholdsvis udsat for vind, vejr eller anden form for slitage. Vi har konkurrencedygtige priser på både almindelig gips og fibergips.

Sætter du pris på billige gipsplader, der hæver standarden, og som holder i mange år, er du kommet til det helt rigtige sted. Se vores store udvalg her på siden, og find desuden alt i tilbehør til montering af dine gipsplader, herunder skruesæt, klæbefuge, armeringsbånd og meget, meget mere.

 

Køb gips hos ditbyggemarked.dk – din bedste håndværkerkollega

Uanset om du er professionel håndværker, eller om det blot er privaten, der trænger til en opgradering, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med salg af kvalitetsprodukter til både private og erhverv, og det lægger os meget på sinde altid at tilbyde kvalitet, holdbarhed og en god pris, så alle og enhver har råd til forkæle boligen med ordentlige byggematerialer. Er håndværk dit erhverv, tilbyder vi særligt attraktive firma- og projektaftaler. Kontakt os for at få et godt tilbud på de produkter, du skal bruge i din virksomhed. 

Find gips hos ditbyggemarked.dk – vi har altid lave priser, lynhurtig levering og mere en 5.000 forskellige varenumre, herunder naturligvis også et stort sortiment af gips og gipsplader. 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér