Træpiller

Træpiller er et fantastisk alternativ til fossile brændstoffer, når huset skal varmes op i den mørke og kolde tid. Træpiller er endnu et af de produkter, der som regel er lavet af restaffald fra møbel- og træindustrien. Det betyder, at man har udnyttet de ressourcer, der ellers ville være blevet smidt ud og gået til spilde. Det er en holdbar løsning, som samtidig er utrolig effektiv. Det er derudover ofte muligt at finde træpiller på tilbud her på siden, så du får det billigere, end hvad billigt er.


Priser i DKK er inkl. moms
 1. 8mm. greenwood træpiller

  8mm. greenwood træpiller

  Varenr. 5398627

  16kg.pr.ps, (56ps x 16kg) Se fragtpriser
  Pr. pal 2.156,00 DKK
 2. 6mm træpiller greenwood

  6mm træpiller greenwood

  Varenr. 9110621

  Ps a 16 kg.(56ps x 16 kg.pr.pl Se fragtpriser
  Pr. pal 2.156,00 DKK
 3. træpiller, 6mm. german pellets, 1 pl. = 56ps. a 16kg. = 896 kg

  træpiller, 6mm. german pellets

  Varenr. 9114605

  1 pl. = 56ps. a 16kg. = 896 kg Se fragtpriser
  Pr. pal 2.156,00 DKK
 4. træpiller, 8mm. german pellets, 1 pl. = 56ps. a 16kg. = 896 kg

  træpiller, 8mm. german pellets

  Varenr. 9114606

  1 pl. = 56ps. a 16kg. = 896 kg Se fragtpriser
  Pr. pal 2.156,00 DKK

Sorter faldende

4 vare(r)

pr. side

Den rene vare

Træpiller er en meget ren energikilde. Under fremstillingen bliver træet varmet op til cirka 70 grader, hvilket forårsager frigørelsen af stoffet lignin. Lignin fungerer som en slags lim og gør, at man efterfølgende kan presse træet til piller, som holder formen og ikke smuldrer, uden at gøre brug af tilsætningsstoffer. Dog må pillerne indeholde op til 1 % af resterende lim eller andre tilsætningsstoffer – men selv hvis det gør, er pillerne stadig bestående af 99 % naturligt træ. Vil du gerne have miljøvenligt energi, kan du købe træpiller til en pris, der ikke er til at slå. Det er en ren win-win situation – du sparer penge, mens du skåner miljøet.

Træpiller i forskellige størrelser

Her på siden kan du købe træpiller i forskellige størrelser. Ved du ikke, hvad du skal vælge, så har vi en lille tommelfingerregel. Træpiller i 8 og 6 millimeter i diameter er de mest anvendte, men man kan få dem i størrelser på helt op til 12 mm. Som regel er træpiller med 8 millimeter i diameter til stokerfyr og almindelige træpilleovne, men har du en stueovn eller en moderne træpillebrænder, skal du som udgangspunkt vælge piller af 6 millimeter. Så simpelt er det. Er du alligevel i tvivl eller har spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os – vi vejleder gerne kvit og frit.

Vær klar til vinteren

Temperaturen udenfor begynder så småt at dale, når vi træder ind i efterårsmånederne, og snart bliver det mere end nødvendigt at fyre godt op for varmen. Skaf dig derfor allerede nu et lager af træpiller, så du er forberedt på pludselige vejrskift, som jo ofte forekommer her i Danmark. Køb billige træpiller her, og så kan vi ovenikøbet levere varen hjem til dig. Det er nemt og bekvemt, og så er du klar til hyggelige vinteraftener i sofaen med film, tæpper og noget varmt at drikke. 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér