Træbriketter

Træbriketter er et yderst populært valg, når der skal fyres op i kaminen, pejsen og andre steder – og det er der absolut ikke noget underligt i. Det er nemlig muligt at få billige træbriketter, som samtidig er yderst effektive, og så er der en række miljømæssige fordele ved at vælge denne type af brændsel. Kender du ikke allerede alle fordelene, og er du i tvivl om, hvorvidt træbriketter er noget for dig? Så læs med her.


Priser i DKK er inkl. moms
 1. Greenwood træbriketter 10kg, b.v. ca.4500, 96 bdt. pr.palle

  Greenwood træbriketter 10kg

  Varenr. 5161353

  b.v. ca.4500, 96 bdt. pr.palle Se fragtpriser
  Pr. pak 21,82 DKK
 2. rosager træbriketter, bundt a 10 kg.

  rosager træbriketter

  Varenr. 9114982

  bundt a 10 kg. Se fragtpriser
  Pr. pak 21,83 DKK

Sorter faldende

2 vare(r)

pr. side

Fordele ved træbriketter

Hvor almindeligt brænde uundgåeligt kommer med knaster, bark, en smule fugt og harpiks, er træbrikker grundet den hårde sammenpresning helt jævne. Det gør, at træbriketterne brænder langsommere og langt mere kontrolleret, end råt brænde gør.

Og apropos fugt, så er fugtindholdet næsten minimalt, når man kigger på briketterne. Procentvist ligger det helt nede på cirka 6-8 %, hvilket gør, at det frigiver mere energi (varme) pr. kilo end traditionelt brænde.

Søger du godt brændsel med det formål at varme boligen op, så er træbriketter altså en fremragende løsning. Du kan tilmed ofte finde gode tilbud på træbriketter her på siden, så du får en lun stue billigt og effektivt.

Skån vores allesammens klima

Vil du gerne varme huset op på en måde, så du skåner miljøet – så skal du købe træbriketter. For det første er de lavet af sammenpresset savsmuld og spåner, som oftest er spild fra møbelindustrien og træværker. Man udnytter altså de ressourcer, der ellers blot ville være blevet fejet sammen og smidt ud.

Derudover er træbriketter kendt for at være CO2-neutrale. Når du tænder op med disse, udleder du ikke mere CO2, end træet har optaget under sin levetid i skoven. Det havde altså heller ikke gjort nogen forskel for naturen, om savsmuldet blot havde ligget udenfor og blev nedbrudt naturligt, eller om du bruger det som brændsel og får fordel af det samtidig. Du kan altså fyre op med god og ren samvittighed.

Vær klar til den kolde sæson

I Danmark er det nødvendigt at varme op i mere end halvdelen af året, og du kan lige så godt begynde at forberede dig på de kølige årstider. Her kan du få billige træbriketter, så du hurtigt kan få varmen efter at være ude i den kolde, friske luft.

Køb træbriketter nu, og bliv klar. Vi leverer billigt til alle øst for Storebælt, hvilket gør det utrolig nemt for dig på Sjælland.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér