Salgs- og leveringsbetingelser

1. Bestilling
På DitByggemarked.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også handle i vores fysiske butik.

Når du handler med DitByggemarked.dk indgås aftaler på dansk.

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@ditbyggemarked.dk

2. Levering og fragt
DitByggemarked.dk's normale leveringstid beregnes til 1-2 hverdage med PostDanmark (medmindre andet er angivet), fra ordrebekræftelsesdato.
Hvis vi sender varen afsted med fragtmand, skal du beregne 3-5 hverdage (medmindre andet er angivet), fra ordrebekræftelsesdato. Hvis du bestiller varer som er midlertidigt udsolgt eller ikke kan leveres indenfor 3-5 dage, vil du blive informeret via e-mail med oplysning om leveringstidspunkt. Ønskes en vare ikke grundet forlænget leveringstid/restordre, har du naturligvis mulighed for at afbestille varen. Varer afleveres/læsses af ved vognkant/kantsten eller så tæt på byggepladsen, som chaufføren skønner muligt.

Bemærk: Fragtpriser er gældende for leveringer til brofaste adresser i Danmark. Levering til ikke brofaste forbindelser aftales direkte med forretningen.
På mindre ordrer fremgår fragten af netbutikken. Ved levering på ikke brofaste øer oplyses fragten på ordrebekræftelsen.
Endelig pris incl. fragt og emballage vil fremgå af den ordrebekræftelse du modtager pr. mail før køb.

Leveringstiden på skaffevarer vil fremgå af ordrebekræftelse.

Ikke alle varer emballeres fra fabrikken. Varen emballeres kun yderligere på bestilling, og emballagebidrag vil fremgå af ordrebekræftelsen. Risikoen for varerne overgår til køber ved levering, uanset at varen er ekstra emballeret.

Levering sker ”ved vognside” fra fast vej, dog så langt vi uhindret kan række med kranarm, hvilket chaufføren afgør. Da det kan være et stort vogntog, kan vi ikke love at vi kan komme ned at små lukkede veje.

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.

Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

 

Faktureret vægt Uden omdeling Med omdeling Erhvervspakke
00-01 kg 45 DKK 66 DKK 46 DKK
01-05 kg 52 DKK 72 DKK 53 DKK
05-10 kg 56 DKK 77 DKK 57 DKK
10-15 kg 66 DkK 88 DKK 69 DKK
15-20 kg 80 DKK 100 DKK 83 DKK
       
20+ kg eller 150+ cm
Fragtmand 399 DKK  

 

 


3. Priser og betaling
Alle priser finder du på netbutikken, der kan dog komme tillæg i form af paller, emballage mm. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Returpaller krediteres delvist ved returnering. Engangspaller krediteres ikke.
Betaling kan foretages med Dankort og Visadankort.
Vi forbeholder os ret til prisændringer uden varsel, dog ikke på igangværende ordre.

På DitByggemarked.dk kan der betales med:

- Dankort, eDankort, VISA, Mastercard, Maestro, JCB og American Ekspress.

Der tages ikke gebyr ved betaling på DitByggemarked.dk.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra DitByggemarked.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

4. Sikkerhed
Selve betalingen foregår via en såkaldt sikker forbindelse (SSL - Secure Socket Layer). Herved bliver alle de oplysninger, du sender, krypteret, så det udelukkende er PBS, der kan læse dem. Hverken DitByggemarked.dk A/S eller andre har mulighed for at læse dataene. Transmissionen er godkendt af PBS.
Når du befinder dig i en sikker zone, vises i bunden af dit browservindue et lille "Secure Server"-ikon. Dette lille ikon er en lukket hængelås.
Når der betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

5. Hvis du fortryder dit køb
Du har mulighed for at fortryde dit køb inden 14 dage fra du har modtaget dine varen, og herefter yderlige 14 dage til at returnere varen til vores adresse (se nedenfor).

Dette gælder dog ikke for specialfremstillede varer, hvor du ved accept via e-mail af vores tilbud er bundet af dit køb ! Dette af hensyn til vores produktionsplanlægning.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Så vidt det er muligt bedes varen returneres i originalemballage. Varerne skal, hvis de ønskes returneret, opbevares tørt/køligt og forsvarligt indpakket i plast før og under returnering. Du har selv ansvaret for, at eventuelle returvarer kommer frem til os i hel og god stand, når du udnytter din fortrydelsesret - og du skal selv betale returfragten. Vi modtager ikke returvarer pr. efterkrav. Ønsker du at returnere varer indenfor fortrydelsesfristens udløb, bedes du udfylde returformularen og maile den til os samt printe den ud, underskrive den og returnere den sammen med varerne og en kopi af ordrebekræftelsen. I notatfeltet på formularen må du også meget gerne skrive, hvorfor du ønsker at returnere dine varer, samt hvornår (ugedag) vi kan forvente, at modtage returvarerne.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

DitByggemarked.dk
Rødbyvej 87
DK-4900 Nakskov

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller du kan også vælge at returnere dine varer personligt hos DitByggemarked.dk efter nærmere aftale (se under kontakt).

Tilbagebetaling vil ske via overførsel til din bankkonto hurtigst muligt og senest 30 dage efter, at vi har modtaget varerne og haft lejlighed til at undersøge dem.


6. Hvis du ønsker at reklamere over din leverance.
Der ydes 2 års reklamationsret på varer købt hos DitByggemarked.dk. Du skal straks ved modtagelsen og inden varernes forarbejdning/ibrugtagning sikre dig, at disse er korrekte og mangelfri, herunder at antal/mængder stemmer overens med faktura/følgeseddel. I tilfælde af erstatningsansvar ydes alene godtgørelse efter varernes fakturerede værdi.

DitByggemarked.dk fraskriver sig udtrykkeligt produktansvar i videst muligt omfang, samt ansvar for tabt arbejdsfortjeneste, driftstab, dagbøder og andre indirekte tab. Hvis du modtager en forkert vare eller er den defekt ved modtagelse beklager vi naturligvis, og udbedrer fejlen ved hurtigst muligt. DitByggemarked.dk ombytter og fremsender straks en ny vare til dig, når vi har modtaget den forkerte eller defekte vare retur. Dine udgifter vedr. forsendelse og forsikring af pakken, refunderes direkte til dig via check eller bankoverførsel.

Henvendelse omkring reklamation skal ske til den DitByggemarked.dk og skal meddeles DitByggemarked.dk inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kontaktinformation fremgår af fakturaen.
Læs mere om dine rettigheder som forbruger omkring reklamation/garanti på www.net-tjek.dk. Har du fået defekte eller fejlleverede varer og ønsker du at reklamere, skal dette ske til DitByggemarked.dk A/S via mail med angivelse af fakturanummer og hvilke fejl, der er tale om. DitByggemarked.dk A/S bedes kontaktet på ovennævnte måde, inden varerne sendes retur.
Du må under ingen omstændigheder tage dine varer i brug, før reklamationen er færdigbehandlet !

Bemærk - vi modtager ikke varer sendt retur pr. efterkrav p.g.a. reklamation !

Du kan enten få defekte varer ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug / opbevaring af varerne eller anden skadeforvoldende adfærd.
Alle forbrugerkøb er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Reklamationsperioden løber fra den dato du modtager varerne. Fejlleverancer og defekter skal meldes til DitByggemarked.dk A/S indenfor rimelig tid efter modtagelse: Det er derfor vigtigt, at kontrollere varerne ved modtagelse eller umiddelbart før brug. Hvis der reklameres inden for 2 måneder efter at manglen er opdaget (indenfor de 2 års reklamationsret), vil reklamationen være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
DitByggemarked.dk
Rødbyvej 87
DK-4900 Nakskov

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Du skal endvidere være opmærksom på, at træ er et levende materiale; at det kan ikke undgås, at der opstår mindre bevægelser og svindrevner i - og omkring samlinger og langs vægge / underlag efter, at varerne er taget i brug / sat op.
Dette afhjælpes normalt ved en let fugning med egnet fuge efter varerne er helt akklimatiseret og inden evt. færdigmaling. Denne type afvigelser på varerne er ikke dækket af reklamationsretten!

7. Ansvarsbegrænsninger og forbehold
Force majeure: I de tilfælde hvor rettidig eller mangelfuld levering hindres eller forsinkes af begivenheder udenfor DitByggemarked.dk A/S kontrol, herunder men ikke begrænset til arbejdskonflikt, driftsforstyrrelser, transportvanskeligheder eller anden tredjemands svigt eller lignende, kan DitByggemarked.dk A/S ansvarsfrit udskyde levering eller helt eller delvist annullere ordren efter vores eget valg ved meddelse til vores kunder hurtigst muligt.

Forsinkelser og fejlleverencer: DitByggemarked.dk A/S kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. følgeomkostninger for dig af enhver art, som kunde grundet forsinkelser. Det samme gælder i tilfælde af fejlleverede eller defekte varer eller varer som er udgået eller i restordre fra DitByggemarked.dk A/S.

8. Beskyttelse af personoplysninger
For at du kan få din bestilling leveret, skal vi bruge dit navn, postadresse og e-mailadresse, så vi kan sende en ordrebekræftelse via e-mail. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos TRÆLASTKOMPAGNIET NAKSKOV. TORBEN CHRISTENSEN A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Alle oplysninger behandles strengt fortroligt. Oplysningerne videregives eller videresælges ikke til tredjemand, og der registreres ikke personfølsomme oplysninger. Oplysningerne vil kun blive brugt i DitByggemarked.dks markedsføring over for dig, hvis du udtrykkeligt har accepteret dette forinden. Du kan til enhver tid frabede dig at modtage nyhedsbreve og anden markedsføring, selvom du har meldt dig til på et tidligere tidspunkt.
Direktøren og de ansatte hos TRÆLASTKOMPAGNIET NAKSKOV. TORBEN CHRISTENSEN A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på ditbyggemarked.dk er TRÆLASTKOMPAGNIET NAKSKOV. TORBEN CHRISTENSEN A/S
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Som registreret hos TRÆLASTKOMPAGNIET NAKSKOV. TORBEN CHRISTENSEN A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til TRÆLASTKOMPAGNIET NAKSKOV. TORBEN CHRISTENSEN A/S via e-mail info@ditbyggemarked.dk.

Logstatistik: For at kunne optimere og udvikle www.DitByggemarked.dk, benytter vi et statistik-system der i opsummeret form opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.v. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere ditbyggemarked.dk.

Cookies: Cookies er små tekstbeskeder, som lægges midlertidigt på din computer, når du bruger vores hjemmeside. DitByggemarked.dk A/S anvender udelukkende "sessionscookies", som har til formål at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. Data fra cookies kan ikke bruges til at indsamle personlige oplysninger. "Sessionscookies" gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din webbrowser.

9. Billeder og andet materiale
Alt indhold på hjemmesiden, herunder tegninger, illustrationer og vejledninger er omfattet af copyright og må ikke kopieres / anvendes til kommercielt brug uden DitByggemarked.dk A/S skriftlige samtykke.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér